CUINA: Anacards caramelitzats


Ingredients:

1. 200 grs. d’anacards (preferiblement torrats)
2. 100 grs. de sucre
3. 2 cullerades de mel
4. 1 cullerada de mantega
5. El suc d’una llimona exprimida
6. Sèsam o llavors de li.
7. ½ cullerada de canyella

Procediments:

Pas 1) En una paella posem els anacards a torrar –si no ens venien ja torrats- mentre que posem el sucre en una altre paella a caramel·litzar; és a dir, bullim sucre amb aigua o almívar fins que quedi d’un daurat fosc. Per avocar-ho es pot afegir oli o mantega abans perquè resulti més fàcil de desenganxar.

Pas 2) Quan el sucre caramel·litzat vagi agafant color afegim la mel, la mantega, la canyella i el suc de la llimona.

Pas 3) Després de deixar-ho al foc tot una estona, afegim els anacards torrats. Els impregnem bé amb el caramel i finalment afegim també el sèsam o les llavors de li.

* Aquesta recepta es pot dur a terme amb qualsevol tipus de fruit sec, no només amb anacards.

Molts petons i a gaudir d’aquest aperitiu tan dolcet!

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Deixa el teu comentari a adolescentscatalans.com ;)

 
 
Dissenyat per Arnau Guillemat