Ingredients:
2. 100 grs. de sucre
3. 2 cullerades de mel
4. 1 cullerada de mantega
5. El suc d’una llimona exprimida
6. Sèsam o llavors de li.
7. ½ cullerada de canyella
Procediments:
Pas 1) En una paella posem els anacards a torrar –si no ens venien ja torrats- mentre que posem el sucre en una altre paella a caramel·litzar; és a dir, bullim sucre amb aigua o almívar fins que quedi d’un daurat fosc. Per avocar-ho es pot afegir oli o mantega abans perquè resulti més fàcil de desenganxar.
Pas 2) Quan el sucre caramel·litzat vagi agafant color afegim la mel, la mantega, la canyella i el suc de la llimona.
Pas 3) Després de deixar-ho al foc tot una estona, afegim els anacards torrats. Els impregnem bé amb el caramel i finalment afegim també el sèsam o les llavors de li.
* Aquesta recepta es pot dur a terme amb qualsevol tipus de fruit sec, no només amb anacards.
Molts petons i a gaudir d’aquest aperitiu tan dolcet!
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada
Deixa el teu comentari a adolescentscatalans.com ;)