WTF: UN GOS QUE HERETA UNA FORTUNA!


Així és, Chicco, és l'hereu legítim de tots els béns de Nocolina, una dona de 84 anys d'edat, de Caserta, Itàlia.





Aquesta velleta va decidir deixar el seu llegat a la seva mascota després de la mort del seu marit, deixant de banda la seva filla i néts. Ara Chicco serà titular de dos comptes bancaris, dos departaments i un terreny. Tots els béns, efectiu i immobles sumen un total de dos milions d'euros.



L'advocada italiana Lucia Esposito va ajudar a formalitzar tot d'acord a la llei. Curiosament, Esposito és a més la tutora de Chicco i l'encarregada de disposar de tots els béns. Fins al moment es desconeix la reacció de la família de Nicolina.



Aquesta no és la primera vegada que a Itàlia passa una cosa així,! Imagina el que farà la família! Tu què opines?

WTF: HI HA UN LLAC ON POTS NEDAR AMB 8 MILIONS DE MEDUSES!!


Nedar amb els dofins és un dels atractius més favorits dels turistes durant molts anys, però ara alguns estan escollint un altre atractiu, i van un pas més enllà: neden amb meduses.


Encara que per alguns sona aterridor i és únicament per a turistes valents, hi ha un llac al món on els turistes poden fer-ho sense cap por. El lloc es diu Jellyfish Lake, a l'illa Palua, a la regió de Micronèsia, Oceà Pacífic, on es pot nedar entre milions de meduses perquè els criatures han perdut el seu agulló.


Sense risc de patir danys per l'extensa població de meduses que hi ha al llac, molts turistes estan disposats a experimentar aquesta nova experiència. S'estima que al llac viuen fins a vuit milions de meduses.

Amb el temps les seves picades s'han debilitat i aquests turistes sorprenen amb les imatges on neden costat.


El fotògraf Kevin Davidson, de 51 anys, es va unir als valents per capturar la bellesa de les meduses al llac amb la seva càmera. Kevin, explica que algunes persones simplement tenen por i es donen la volta, però ell afirma que no hi ha perill.

Per què són inofensives?

Les meduses s'han convertit en els seus subespècies pròpies i poc a poc han perdut les seves cèl·lules urticants, conegudes com cnidocists o nematocists que usen per capturar preses i com a defensa. Aquestes cèl · lules contenen una càpsula a la qual hi ha un filament enrotllat i un verí. Quan una presa contacta amb la superfície de la medusa, s'obren els cnidocists i els filaments s'ejecten i es claven a la presa on injecten el verí. Per tant alguns bussejadors poden sentir un lleuger coïssor a les parts sensibles de la pell, però són inofensives, segons reporta Daily Mail.


T' animaries a nedar amb aquestes meduses?

HI HA OXÍGEN A LA LLUNA?



Sí, i de fet és l'element que més abunda en el satèl·lit de la Terra. El problema és com fer-ho per ser respirable, ja que es troba en un mineral al sòl. Per això l'oxigen pot ser extret mitjançant l'escalfament o certs processos químics.

Aquest mineral va ser descobert pel Telescopi Espacial Hubble, i se segueix estudiant aquest mineral, que pot ser usat pels astronautes el 2018, quan planegen tornar a la Lluna.

ELS CORALLS PRODUEIXEN LA MAJORIA DE L'OXÍGEN DEL PLANETA!


Sí, en els esculls coral · lins es produeix el 80% de l'oxigen indispensable per a la nostra vida. La gran majoria de l'oxigen del planeta no és generat pels boscos sinó pel coral.


En els esculls coral · lins es produeix el 80% de l'oxigen indispensable per a la nostra vida. El corall és molt sensible als canvis de temperatura. Un augment de 2 º C en la temperatura de l'aigua, a causa del escalfament global per efecte hivernacle, ocasionaria la mort del 35% del coral del nostre planeta.

WTF: DOMINO'S PIZZA VOL POSAR UNA PIZZERIA A LA LLUNA!



Així com ho veus. Domino 's Pizza prepara un projecte de pizzeria a la Lluna. Encara que això no és la primera vegada que una pizza viatja a l'espai. El 2001, la pizza rival Hut va enviar pizzes a la Estacional Espacial Internacional.







Però aquesta vegada Domino 's va en serio, i la seva ambició és més gran, és a dir, obrir a la Lluna el primer restaurant còsmic de la història, segons ha anunciat la marca japonesa.

L'entitat Maeda Corporation ja ha començat amb l'encàrrec d'elaborar el projecte de construcció. Es necessitaran uns 13 mil 500 milions de lliures esterlines, 4 mil 500 milions dels quals es necessiten per transportar el lloc la construcció de 70 tones de pes, va informar Infobae.com.



Després caldrà posar en òrbita uns 15 coets més per portar tota la maquinària i l'equip necessari. La pizzeria tindrà forma de cúpula de dos pisos i un diàmetre de 26 metres, un soterrani i una zona per preparar pizza.

Encara que no es descarta que es tracti d'un truc publictari, pel que sembla va en serio, ja que a la seva pàgina web hi ha més fotos i vídeos.

VOLEU SABER QUIN ÉS EL LLOC MÉS CALENT DEL MÓN?


Hi ha un lloc considerat el més calent de la Terra. I té un nom bastant apropiat. És el Death Valley (la Vall de la Mort), que es troba a Califòrnia.





I per demostrar-ho, l'Organització Metorológica Mundial, que depèn de l'ONU, va confirmar que la temperatura més alta mai registrada a la Terra va ocórrer en aquesta vall el 10 de juliol de 1913, amb 56.7 graus centígrads.

El rècord anterior l'ostentava El Azizia, Líbia quan el 13 de setembre de 1922 el termòmetre va marcar 58 graus centígrads. Aquí hi va haver un problema. En realitat mai va estar tan calent com es va pensar.

Un grup d'experts de l'agència de l'ONU, va dir que no era correcte, per problemes amb el mesurament, els instruments que es van usar en aquella època, la inexperiència de l'observador i la ubicació del lloc d'on es va prendre la temperatura, en una zona de material similar a l'asfalt que no era representativa del sòl natural del lloc, informa CNN.

Segons un comunicat d'aquesta organització, això va fer que la temperatura registrada fora uns 7 graus superior a la real.

De manera que realment el lloc més calent ha estat la Vall de la mort, on les pedres caminen soles.

LA PEPSI I LA COCA-COLA PORTEN ALCOHOL!


Un recent estudi de l'Institut Nacional de Consum de França ha revelat que dos dels refrescs més populars del món, la Coca Cola i la Pepsi contenen alcohol.



Segons l'estudi les begudes contenen al voltant de 10 grams d'alcohol per cada litre, el que significa que tenen el 0.001% d'alcohol. Encara que en realitat no és massa alcohol, per a moltes persones això vol dir que mai més tornaran a provar aquestes begudes per què? Alguns no poden consumir alcohol per la seva salut o per la seva religió.

Per exemple, aquest informe ha alarmat els musulmans, ja que l'Islam prohibeix el consum d'alcohol.

També l'estudi va indicar que la Coca Cola i la Pepsi contenen terpens que poden provocar al · lèrgies.

Un altre ingredient controvertit dels refrescs és el colorant de caramel E150d, que des de 2008 forma part de la llista de substàncies perilloses a l'estat de Califòrnia (EUA). Totes aquestes dades se sumen a diversos informes que afirmen que aquestes begudes són cancerígenes, informa RT.com.

Molta gent pensarà dues vegades abans de provar una mica d'aquest refresc, i tu?

LA CAPA D'OZÓ ES RECUPERA!

La capa d'ozó es recupera després haver arribat al mínim anual i presenta el millor aspecte dels últims anys.


La importància de la capa d'ozó



L'anomenada capa d'ozó és una franja que es troba entre els 10 i els 40 quilòmetres, és a dir, a l'estratosfera que ens protegeix de la radiació ultraviolada. És una capa molt petita, peròvital per a l'home perquè filtra els rajos més nocius i permet que la Terra es mantingui a una temperatura constant.


Per què es mesura a l'Antàrtida i en aquesta època?




Les mesures d'ozó es prenen a l'Antàrtida perquè els pols són les zones on n'hi ha menys concentració, per efecte de rotació del planeta, perquè el pol sud és continental, a diferència de l'Àrtic, que es troba sobre l'aigua. En aquestes condicions, les bases científiques establertes a l'Antàrtida en fan el seguiment a través dels globus de sonda. També se'n fa el seguiment per satèl·lit.


La mínima concentració anual d'ozó a l'Antàrtida coincideix amb la sortida de l'estació de l'hivern i l'inici de la primavera austral. D'aquí que ara tinguem els primers resultats i a principis de novembre hi haurà el balanç definitiu, quan surtin els resultats de la mitjana del mes d'octubre.


La capa d'ozó millora el seu estat de salut
Amb dades de l'Organització Meteorològica Mundial (OMM), el passat dia 21 de setembre va arribar al mínim anual de concentració d'ozó estratosfèric amb 126 DU (Unitats Dobson). Si mirem la gràfica, en els darrers anys els mínims anuals se solen donar a principis d'octubre. En canvi, aquest 2012 l'àrea del forat de la capa d'ozó ha disminuït de pressa i ara és significativament menor que en qualsevol octubre dels darrers 7 anys. 



Si mirem les imatges zenitals de l'Antàrtida, l'extensió i la intensitat de les mínimes concentracions d'ozó (color violeta) aquest 2012 eren ben petites en comparació amb els darrers anys. En canvi, als anys com el 2006, el 2008 i fins i tot el 2011 presentaven una gran extensió i ocupaven bona part del continent Antàrtic. 

UNA NOIA QUE PATEIX DE BULLYING HA FET AQUEST VÍDEO

Hola a tots, ara us parlaré d'un tema molt important, i que últimament s'esta posant molt de moda, el bullying. Aquesta noia el pateix, i ens ha fet arribar un vídeo.

Nois, podeu fer molt mal a una persona, si heu fet o heu vist fer, siusplau deixeu de fer-ho o dieu que ho deixin de fer.

Aquí teniu el vídeo:


FELIX BAUMGARTNER SALTA DES DE 39.068 M D'ALÇADA I TRENCA LA BARRERA DEL SO




Felix Baumgartner s'ha convertit en el primer home a trencar la barrera del so sense assistència mecànica. L'austríac ha saltat al buit des de 39.068 metres d'altura. L'enlairament de la càpsula ha durat dues hores i 36 minuts, moment en què s'ha llançat agafant velocitats de més de 1.100 quilòmetres per hora que li han permès trencar la barrera del so. En total, el salt ha durat 8 minuts i 58 segons


Baugmartner, de 43 anys, també ha batut el rècord del salt més llarg amb paracaigudes i el rècord de pujar amb globus al punt més allunyat del planeta. El que no ha pogut aconseguir, però, és el rècord de velocitat en caiguda lliure, ja que l'aventurer ha obert el paracaigudes als 4 minuts i 19 segons i l'anterior rècord estava en 4 minuts i 36 segons

Després d'una ascensió de dues hores i 35 minuts, el globus que el portava en aquesta aventura d'alt risc ha arribat a l'altura idònia, moment en què Baumgartner, a les 20.07, hora d'aquí, s'ha llançat al buit dins d'un vestit especial per a l'ocasió per protegir-lo de la baixa pressió i les baixes temperatures.

Dimarts s'havia aturat la missió per culpa del vent, però aquest diumenge les condicions eren les idònies. Tot preparat, lentament, el globus d'heli ha començat a pujar i ha arrossegat cap a l'espai la càpsula amb l'aventurer austríac. A dos quarts de sis de la tarda, hora catalana, s'ha posat el cronòmetre en marxa. Al davant, dues hores i quart d'ascensió i plors d'emoció de la seva mare i eufòria a la sala de control. 

A les 20.07 s'ha obert la porta de la càpsula i Baumgartner s'ha preparat per al salt històric. Un punt lluminós en l'infinit que queia a una velocitat de vertigen fins trencar la barrera del so. I un cop aconseguit ha començat la desacceleració. Després d'uns moments d'incertesa, perquè semblava que estava fora de control, s'ha reequilibrat i ha estat capaç d'enviar una salutació en ple salt. En total, l'austríac ha necessitat gairebé nou minuts per tocar terra ferma després d'un aterratge perfecte i ha desfermat l'eufòria de la seva família, present a la localitat de Roswell, a l'estat nord-americà de Nou Mèxic, lloc escollit per aterrar.
 
 
Dissenyat per Arnau Guillemat